C’mon Bert – alternativă vegetală la Camembert, din nuci caju ECO

25,45 lei inc. TVA

Descoperă C’mon Bert, alternativa vegana la Camembert, fabricată artizanal din caju alese cu grijă și maturată cu mucegai nobil. Cu o textură cremoasă și un gust sofisticat, această brânză fără gluten și lactoză se mândrește nu doar cu beneficiile nutriționale nucilor de caju, ci și cu rafinamentul specific brânzelor fermentate.

C’mon Bert este alegerea ideală pentru cei care urmăresc un regim alimentar special sau pur și simplu doresc să se răsfețe cu o delicatesă unică. De post – adaptat cerințelor unui stil de viață sănătos, este perfect de savurat cu pâine proaspătă, alături de fructe sau în compania unui pahar de vin de calitate.

Fără conservanți și coloranți artificiali, vegan, fără gluten și fără zahăr.

La cutie colectivă: Nu

Descriere

Ingrediente: Nuci caju 66%*, apă filtrată,  sare de Himalaya, culturi de fermentare.
* ingrediente ecologice (BIO)

Informații nutriționale/100g produs: Valoare energetică 406 kcal, 1700 kj grăsimi 32 g (din care grăsimi saturate 5,5 g), carbohidrați 14 g (din care zaharuri 3,3 g), proteine 14 g, sare 1,5 g.

Alergeni: Nuci de caju. Poate să conțină urme de nuci de migdale.

Cantitate netă : 145 g ℮

Valabilitate: 45 zile de la data fabricației. A se păstra la frigider (+2…+6°C).

Produs ecologic, certificat RO-ECO-008.